www.baroen.nl

SSL-BESCHERMING

www.baroen.nl heeft een actief SSL-certificaat

SSL-provider: Let's Encrypt Geldig tot : 24-06-2022

Door een actief SSL-certificaat te hebben, kan www.baroen.nl uw informatie versleutelen en veilig via internet naar hun zakenbank sturen; het beschermen van uw informatie tijdens de transactie.

© 2022 Trust Guard - Alle rechten voorbehouden.   Disclaimer: dit certificaat bevestigt dat www.baroen.nl onlangs is gescand met behulp van een of meer van de volgende Trust Guard-services: scannen op kwetsbaarheid, scannen op heuristische malware en / of scannen op SSL-validatie, op basis van de weergegeven resultaten en de bijbehorende scan datums weergegeven. Dit certificaat is bedoeld om u als consument nuttige informatie te geven, zodat u de aanvullende beveiligingsmaatregelen kunt zien die www.baroen.nl heeft ondergaan, zodat u een weloverwogen aankoopbeslissing kunt nemen.

Hoewel redelijke inspanningen worden gedaan om ervoor te zorgen dat de geleverde scanservices naar behoren werken en dat de weergegeven informatie correct is, geeft Trust Guard geen garantie of claim met betrekking tot de juistheid van de verstrekte informatie. Bovendien garandeert Trust Guard niet dat de gescande website immuun is voor hackers of dat alle gegevens die op hun servers zijn opgeslagen volledig veilig zijn. Trust Guard is ook op geen enkele manier verantwoordelijk voor de beveiliging of het gebruik van informatie die door de gescande website wordt verzameld of op hun servers is opgeslagen.

Baroen

Adres

Aalsmeerderweg 283-20
1432 CN Aalsmeer
Netherlands

Contact

+06 27053446
[email protected]
BTW: NL820275530B01
KvK: 33238071

Lidmaatschappen